Panzer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panzer

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

přihláška ....

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
tworr

Poèet pøíspìvkù : 4

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeWed Feb 17, 2010 1:37 am

ERHM *odkašlal si* ... tak teda začnu

* minimální level aspon 15+ nesplněno
* věk minimálně 18+ (možné vyjímky) splněno
* umět používat Automapu a Ventrilo splněno

1.) Jméno postavy se kterou se hlásíte, level a povolani
- Panchart - craftidlo lvl 6

2.) Další postavy, jména, levely, povolání , popř. servery na kterých jste hráli
- další postava ... no ... Walarauko Rogue

3.) Váš věk v reálném světě.
- 22 ... skoro

4.) Vaše zkušenosti s UO, vaše minulost, guildy, důvod opuštění
- tak toto bude na dýl ... takže UO se věnuji 12 let (sem tam nějaká párměsíční pauza)

Kelevar* - kdo tam nezačínal že... (odrostl jsem)
Moria* - Walarauko Mage PvP (chtěl jsem zkusit RP)
DP2* (OLD) Galvorn human healer, spoluzakladatel cechu společenství, Olog-Hai-Ghan Kharrun (DP2 OLD nám vypli - zmetci)
DP2* (NEW) Galvorn Zorai, rasový vůdce zoraiů ( jen chviličku asi 2 měsíce - pak jsem tam přestal hrát) (to se už nedalo, z DP2 umřela se sférou)
Andaria* Galvorn Craft spoluzakladatel cechu Ibelin (Vyštípali nás GM po tom co jsme za 2 měsíce dohnali gildu co tam existovala 2 roky ((půlka té gildy byly GMs)))
Midkemia* Ithline Aegli - healer (BAN za "urážku" GMka, po pravdě měl jsem trest už ani nevím za co a místo toho abych tam měl svou sekundární postavu se kterou jsem ten prohřešek nechtě udělal, mi tam dal primární postavu, právě ithline, a to mě tak nasralo ... napsal to i do trestů na webu(tu primární místo sekundární postavy), že jsem mu řekl že by mohl klidně hrát orka NPC na midkemii, co se INT týče by na tom byl asi stejně - a za to jsem dostal BAN =D)

a určitě hromada dalších postav, ale ty nestojí za řeč, tyto jsou nejvýznamnější

5.) Váš vztah k PvP a PvM
-PVM mě nebaví (po těch 10kách Ká NPCéček), považuji to za nutné zlo, PvP je supr ale nebaví mě na to trejnit postavu ,), možná zas někdy když bude nedostatek adrenalinu
tak si dotrejním tu rogunu, doplním dungy - baví ale nemůžu je chodit z časových důvodů

6.) Proč právě my? Co od nás čekáte, co o nás víte? Znáte tu někoho?
-Proč ... no proto že o vás nic nevím a to je právě na tom to kouzelné!!!
-CO čekám ... partu lidí abych si aspoň připadal že hraju onlinovku
-co o vás vím ... viz první řádek odpovědi
-znám tu někoho? ... hmmmm ... ne !

7.) Jste schopni se osebe postarat? (výbava, peníze)?
-samozřejmě =) po těch zkušenostech co mám bych byl asi hodně velkej zabedněnec kdybych todle nezvládl =D

8.) Vlastníte popř. umíte s Ventrilem, UOAM, poslední updaty hry.
-UOAM, UOAssist, Razor, UO Injection, WinPara, Easy UO, Sphere Client, TS2, Ventrilo ... ááááááááááááá
-hodněkrát jsem si doma blbnul i se serverem =D, ale to nestojí za další řeč

9.) Máte nějaké koníčky kromě UO? Čtete něco? Sportujete?
- tak hlavně se snažím intezivně věnovat hraní GO (jinými názvy Wichi, Baduk, Japanese Byoyumi aj.), především ale rodině
- čtu fantasy, sci-fi

10.) Město, kde bydlite. (Třeba bude někde poblíž sraz)
Olomouc .... móóó-ra-vááá zlatááá ... btw piju slivovičku a mám ji moc rád ,) ... pivo sem poznal až pak ale nezachutnalo mi =)

11.) Něčím nás překvap affraid
- BAF! .... ne dobře ... no doplnl bych to ještě o jiné MMO hry co jsem hrál
- WOW - shit
- Line Age- 50/50
- Eve Online - tak tady jsem konečně pochopil výraz slova MASS ... nikde jinde jsem to tak necítil jako tady (PVP 300 vs 300 players na denním programu)

Gildě bych samozřejmě chtěl nabídnout své řemeslnické dovednosti výměnou za spolupráci ... a hlavně za možnost být v nějakém kolektivu =)

bylo to vysilující takže jdu spát ,)

ICQ 161-038-588
tworr@post.cz
jelinekm.ol (Skype)
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeWed Feb 17, 2010 5:17 pm

Cauky prihlaska je pekna zajimalo by me jaky mas skilly a naco toho crafta hlavne trenujes jinak sem PRO
Návrat nahoru Goto down
tworr

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeWed Feb 17, 2010 7:27 pm

no tak především trénuji tinkering a engineering ... BSko nebude sranda to vím ale chci to natrejnit taky
tailoring bych chtěl co nejdřív ale bohužel to je asi finančně nejnáročnější skill ... leda že by se našel nějakej rozumnej zdroj surovin pro další zpracování....

vzhledem k tomu že crafta nemám ani týden tak skilly jsou v tuto chvíli mizerné .... ale jde to docela rychle

mining/lumber +-40% (fishing jen pro moji stravu, větší spotřeba = rychlejší nárust skillu =D )
tinker 36 engineering 33 BS 30 tailor 27

jo a abych nezapoměl v budoucnu určitě alchemka ... ale to až budu mít nějakej přísun peněz na regy popřípadě přímo regy....

pro total refreshe kterých je asi na serveru dost nemám kupce =D
Návrat nahoru Goto down
Astraz
Anonymní

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: hm   přihláška .... Icon_minitimeThu Feb 18, 2010 3:14 am

Jak dlouho hrajes na Endoru ? Nemas zadne dalsi postavy (popr jmena)? Jake si na Endoru mel postavy (lvly , jmena)

Zatim jsem PRO
Návrat nahoru Goto down
tworr

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeThu Feb 18, 2010 12:39 pm

na endoru jsem hrál před cirka 5 leti ... měl jsem thífa 14 lvl (Walarauko) tuším s kámošem z DP2 sme tu chtěli hrát RP, už ani nevím proč jsme tu tehdá skončili mylím že kvůli střední jsem neměl moc času ze začátku pak jsem vlítl chvíli na Eve Online

teď jsem tu asi 3tí týden, ale sám je to na pytel, na obchod nemám skilly a jsem zvyklej na tým a ne na sólo

další postavy - viz první příspěvek... Walarauko thíf lvl <10 ... hrát ho neplánuju

btw mám jen jednu otázečku.... četl jsem si ostatní přijaté/nepřijaté lidičky ... postřehl jsem jednoho crafta kde se ho někdo ptal jestli dělá něco cechu zadarmo myslím že výrobu blank svitků ...

nevím jaký je tu zvyk fungování cechu, ale cech má mít podle mě krafta právě proto, aby ušetřil a já si za nic rozhodně platit nenechám ,), věci mnou vyrobené z prodeje frčí rovnou do gildovní pokladny, to je můj názor

já si chci vklidečku kraftit se zázemím ... tzn. mít kde vyrábět a skladovat (výroba před bankou se surovinama z banky není to pravý ořechový) a hlavně pro koho =)

PS: nevím jestli jste si toho už všimli ale moje největší mínus je že jsem děsně ukecanej =D
Návrat nahoru Goto down
Astraz
Anonymní

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: hmm   přihláška .... Icon_minitimeThu Feb 18, 2010 2:37 pm

Hm , ok ok .. kazdopadne by nebylo naskodu kdyby sis rozjel i nejaky char ktery by pomohl v dungeonech ( protoze je nas malo - a roguu je dost:D)
Návrat nahoru Goto down
tworr

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeThu Feb 18, 2010 5:12 pm

to bych rád ale jak jsem říkal z časových důvodů si dungy už nemůžu dovolit a pochybuju že by na mě někdo chtěl každých 10 minut čekat pár minut nehledě na hrozbu toho, že bych musel okamžitě odejít ,)

craft je nej a nejvíc mě baví ... ikdybych si ho vytrejnil na max se vším všudy a měl bych milióny v bance tak stejně bych za něj hrál .... prostě mě to baví
Návrat nahoru Goto down
Nakken

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeThu Feb 18, 2010 8:45 pm

Newadi ze nebdues hrat nic jinyho nez crafta uvidime jak rozhodnou ostatni zatim este nehlaovali vsichni
Návrat nahoru Goto down
Nakken

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitimeSat Feb 20, 2010 12:50 pm

Prijat Locked
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

přihláška .... Empty
PříspěvekPředmět: Re: přihláška ....   přihláška .... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

přihláška ....
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Přihláška
» Spam - přihláška