* věk minimálně 18+ (možné vyjímky) splněno
* umět používat Automapu a Ventrilo splněno
1.) Jméno postavy se kterou se hlásíte, level a povolani
- Panchart - craftidlo lvl 6
2.) Další postavy, jména, levely, povolání , popř. servery na kterých jste hráli
- další postava ... no ... Walarauko Rogue
3.) Váš věk v reálném světě.
- 22 ... skoro
4.) Vaše zkušenosti s UO, vaše minulost, guildy, důvod opuštění
- tak toto bude na dýl ... takže UO se věnuji 12 let (sem tam nějaká párměsíční pauza)
Kelevar* - kdo tam nezačínal že... (odrostl jsem)
Moria* - Walarauko Mage PvP (chtěl jsem zkusit RP)
DP2* (OLD) Galvorn human healer, spoluzakladatel cechu společenství, Olog-Hai-Ghan Kharrun (DP2 OLD nám vypli - zmetci)
DP2* (NEW) Galvorn Zorai, rasový vůdce zoraiů ( jen chviličku asi 2 měsíce - pak jsem tam přestal hrát) (to se už nedalo, z DP2 umřela se sférou)
Andaria* Galvorn Craft spoluzakladatel cechu Ibelin (Vyštípali nás GM po tom co jsme za 2 měsíce dohnali gildu co tam existovala 2 roky ((půlka té gildy byly GMs)))
Midkemia* Ithline Aegli - healer (BAN za "urážku" GMka, po pravdě měl jsem trest už ani nevím za co a místo toho abych tam měl svou sekundární postavu se kterou jsem ten prohřešek nechtě udělal, mi tam dal primární postavu, právě ithline, a to mě tak nasralo ... napsal to i do trestů na webu(tu primární místo sekundární postavy), že jsem mu řekl že by mohl klidně hrát orka NPC na midkemii, co se INT týče by na tom byl asi stejně - a za to jsem dostal BAN =D)
a určitě hromada dalších postav, ale ty nestojí za řeč, tyto jsou nejvýznamnější
5.) Váš vztah k PvP a PvM
-PVM mě nebaví (po těch 10kách Ká NPCéček), považuji to za nutné zlo, PvP je supr ale nebaví mě na to trejnit postavu ,), možná zas někdy když bude nedostatek adrenalinu
tak si dotrejním tu rogunu, doplním dungy - baví ale nemůžu je chodit z časových důvodů
6.) Proč právě my? Co od nás čekáte, co o nás víte? Znáte tu někoho?
-Proč ... no proto že o vás nic nevím a to je právě na tom to kouzelné!!!
-CO čekám ... partu lidí abych si aspoň připadal že hraju onlinovku
-co o vás vím ... viz první řádek odpovědi
-znám tu někoho? ... hmmmm ... ne !
7.) Jste schopni se osebe postarat? (výbava, peníze)?
-samozřejmě =) po těch zkušenostech co mám bych byl asi hodně velkej zabedněnec kdybych todle nezvládl =D
8.) Vlastníte popř. umíte s Ventrilem, UOAM, poslední updaty hry.
-UOAM, UOAssist, Razor, UO Injection, WinPara, Easy UO, Sphere Client, TS2, Ventrilo ... ááááááááááááá
-hodněkrát jsem si doma blbnul i se serverem =D, ale to nestojí za další řeč
9.) Máte nějaké koníčky kromě UO? Čtete něco? Sportujete?
- tak hlavně se snažím intezivně věnovat hraní GO (jinými názvy Wichi, Baduk, Japanese Byoyumi aj.), především ale rodině
- čtu fantasy, sci-fi
10.) Město, kde bydlite. (Třeba bude někde poblíž sraz)
Olomouc .... móóó-ra-vááá zlatááá ... btw piju slivovičku a mám ji moc rád ,) ... pivo sem poznal až pak ale nezachutnalo mi =)
11.) Něčím nás překvap affraid
- BAF! .... ne dobře ... no doplnl bych to ještě o jiné MMO hry co jsem hrál
- WOW - shit
- Line Age- 50/50
- Eve Online - tak tady jsem konečně pochopil výraz slova MASS ... nikde jinde jsem to tak necítil jako tady (PVP 300 vs 300 players na denním programu)
Gildě bych samozřejmě chtěl nabídnout své řemeslnické dovednosti výměnou za spolupráci ... a hlavně za možnost být v nějakém kolektivu =)
bylo to vysilující takže jdu spát ,)
ICQ 161-038-588
tworr@post.czjelinekm.ol (Skype)