Panzer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panzer

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Přihláška do guildy

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Vulture

Poèet pøíspìvkù : 1

Přihláška do guildy Empty
PříspěvekPředmět: Přihláška do guildy   Přihláška do guildy Icon_minitimeThu Jan 28, 2010 12:30 am

Zdravím, moc rád bych se přidal do vaší guildy, tak jsem se rozhodl napsat tuhle přihlášku.
Do vaší guildy bych se chtěl přihlásit za mága vulture(12lvl), pokud mága nepotřebujete, tak za necromancera snap lvl 17 nebo při nejhorším heretika arthas lvl 18. Je mi 18 let, táhne mi na 19,. Jmenuji se Rosťa. Uomap a ventrilo umím používat Smile. Moje další postavy jsou Nobody lvl 24 ranger, Souler lvl 28 priest a výše vypsané postavy. Byl jsem kdysi v guildě pelican. Proč právě vy? Kdysi jak jsem hrával jsem vždy potkával postavy panzeru a přál si někdy u vás být Very Happy . Výbava a peníze u mě nejsou problém.. Moje koníčky jsou posilovaní a hra na bicí. Bydlím v OstravěSmile. Nevím čím vás mám překvapit snad tímhle smilíkem What a Face.

Naposledy upravil Vulture dne Thu Jan 28, 2010 1:35 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do guildy   Přihláška do guildy Icon_minitimeThu Jan 28, 2010 1:29 am

Ahoj Vulture prihlaska je docela trosku v rychlosti psana ale budis... Este dopl prosim Icq a real Jmeno , ktem postavam no uvidime co nato reknou ostatni ale podle me by se spis hodil ten mage, popr obcas ten priest pokud by to slo... vis jak kdyby nahodou nebyl priest na poradnej dung tak zda bys mohl zaskocit :-) lvl mas sice malej ale newadi to se vytahne zachvilku. Jinak jsem zatim PRO
Návrat nahoru Goto down
Natali
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do guildy   Přihláška do guildy Icon_minitimeThu Jan 28, 2010 3:30 am

Ja jsem Pro, prihlaska nic moc, ale vycetl jsem z toho ze jsi vcelku v pohode.
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do guildy   Přihláška do guildy Icon_minitimeThu Jan 28, 2010 5:15 am

Prijat LOCKED
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Přihláška do guildy   Přihláška do guildy Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Přihláška do guildy
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» přihláška ....
» Přihláška