Ahoj, všechny Vás zdravím.
Takže začněme… Jmenuji se Pavel Matoušek celý svůj život bydlím na Praze 6, kde sem se i narodil ve fakultní nemocnici Motol. Bylo to na jaře roku 1987 tedy pokud správně počítáte ano je mi 22 let. Vystudoval sem SPŠE ( střední průmyslová škola elektrotechnická) obor automatizační technika a úspěšně svá studia zakončil maturitní zkouškou. Mám rád svojí rodinu, kamarády, přírodu,sport, umění, alkohol, drogy a především Ultimu online. V současné době se věnuji na půl úvazku svému koníčku a to je umělecká truhlařina, kterou studuji třetím rokem na umělecké škole. Je toho mnohem víc co bych o sobě mohl napsat, ale nebudu Vás nadále nudit plky.
Teď něco z mé UO historie: Začalo to na střední ve druháku. Kamarád co vedle mě seděl neustále něco mlel o ňáký stupidní hře. Ty jeho kecy už mi lezly krkem a tak abych ho umlčel slíbil sem mu, že to nainstaluju. Stalo se nainstaloval sem UO na shard Kelevar kde hrál. Objevil sem se ve hře a nevěděl která bije. Nejdřív se mi to moc nelíbilo, ale pak se tomu přišel na chuť a opřel se do toho. Hra se stala mim dennim chlebem a nic jinýho mě nezajmalo. Byl sem závislej! Kelevar je Kelevar a prasení, bugování a GM support tam byli na denním pořádku a to mi hru zhnusilo. Pak se ke mně jako déšť na poušti dostala zpráva o tajemném shardu Endor a tady to vše začalo!
Všechno tu pro mě bylo úplně nové a strašne se mi to líbilo. Jelikož sem byl zvyklí z Kelevaru jet pvpcko na magii tak sem si založil mága. Ale expení šlo pomalu a ne pode mých představ. Kolem mě běhali nabušený hráči a já chtěl být jako oni! HUSTOKRUTOR!!! Poradili mi že na pvpcko je nejlepší druid, tak sem ho okamžitě rozjel. Pojemnoval sem ho Spam a na levlu asi 15 sem se dostal do gildy Sands of Time. V te době tam měl level třicet snad jen Solo jinak to bylo kolem dvaceti. Postupem času se z nás stala silná gilda prošli sme všechny dungy, běhali pvp, došli sme cube, vyexpili spoustu postav a bylo to mega moc super. V Timu sem byl do jeho konce a rád na něj vzpomínám.
V současné době hraju rouga Spamika levl 24 je to má oblíbená postava, v Timu sem ho taky hral a jmenoval se Spam. Uzivim se vpohodě když zrovna neběhám pvpcko za PK maga Feadhela elf 31 levl který spapá spoustu koníku za den. Chci se věnovat výhradně rougovi, protože mě jiný chary nebaví.
Od Vás očekávám podporu a pomoc, ochotu pomáhát a sdílet hru. Vadí mi když někdo hraje několik postav najednou a neumí to ani za jednu pořádně. Chci hrát s lidma co maj v hlavě srovnáno co chtějí hrát. Maj chuť dungovat a ne pořád zewlowat banku. Co se nenaserou když jim něco v dungu vyčtu a berou to tak že jim chci pomoct a ne je buzerovat. Proč sem si vybral vás? Chci něco novýho, poznat lidi co neznám. Chci hrát s lidma co na sebe neserou a sou vpohodě. Chci si jednoduše hru užívat s někým kdo si jí chce taky užít. To všechno bych chtěl.
Ventrilo mam mapu nepoužívám protože mám slabší komp ale můžu jí instnout. Dávám ale spíš přednost verbální komunikaci. To na začátek snad stačí moje icq je 210096732. Pokud na mě máte nějáky dotaz napište sem bo na icq. Zatim pic….