Zdravím vás
Do guildy bych rad s roguem Mercy lvl 22 (elf) , ktereho jedu od lvl 0 a vsechny lvly sem prakticky nasoloval , dalsi postavy jsou Kurt Kobain ranger lvl 18 (elf) - pouzivam jen na taming jezditek , priest Fast Light lvl 13 (elf) a craft Bax u ktereho jedu hlavne minig skill 73 a ostatni skilly kolem 50-60 . Na acc mam pristup jen ja.
Byl jsem jen v guilde CoM , ze ktere jsem odesel kvuli pojizdeni mezi cleny , ale uz je to docela davno vubec nvm jak je to s nima ted.
UO sem hral jen na Endor shardu a bude asi pul roku , takze sem spise novacek... o proti tem co uz tady hrajou dost let.
Nemam problem se sam uzivit rad soluju coz dost vynasi , take vydelavam tamovanim a pripadne craftenim...
Co se tyce pvp tak nejsem nejaky ligar ale docela me bavi. S pvm nemam problem dungy chodim moc rad...
Jmenuju se Ondra jsem z Noveho Jicina a je mi 16 let. Studuju stredni prumyslovou skolu v Ostrave. Mezi moje zalibi patri sport hlavne basketbal a fotbal a pc na kterem si taky obcas zahraju WoW. Mam jednoho sourozence , brachu kteremu je 18 let.
Mam posledni updater , UOAM , ventrilo a vse umim ovladat.
Na pripadne otazky rad zotpovim...