Panzer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panzer

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Že by přihláška?

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 2:20 pm

Dobrý den ve spolek,
jmenuji se Honza a jsem Plzeňák... bounce . Je mi 21 let a ještě nepracuju... Tudíž se flakam na Endoru:sleep:

Chtěl bych se k vám přihlásit s postavou jménem Mark. Který již dosáhl téměř mého věku. Je mu 20 let a je bojovník meče.
Mám na stejném acc tez heretika jménem Rebelious Nikol. Je to ještě malá dvanáctiletá holčička, ale poprat se už umí What a Face
Jo a kámoš mi dal acc s craftíkem a magem 15lvl jmenem Ledovacek. Tak kdyby jste mi naučili hrát za mága byl bych rád poněvadž dřiv se zdilo jinak s více zdma:p
Jinak jsem již zde hrál asi před dvěmi lety se svým kámošem, beru ho jako svého vlastního brachu, ovšem po tom co jsem znova nainstaloval Endor už jsem neměl nic, asi výmaz. Tudíž sem si založil heretika abych měl peníze na zbroj pro paladina.
V guildě jsem doposud žádné nebyl, protože jsem nějak nechtěl hrát s více lidma, respektive necítil jsem potřebu, poněvadž jsem hrál hlavně s kámošem tudíž jsme zabíjeli potvůrky a když se objevilo pk tak jsme buď hnali a nebo jsme utíkali albino
No kažfopádně se sem hlásím, poněvadž jsem asi před týdnem začal mít chutě na další levely, ale není s kým a navíc jsem se na vývěsce dočetl, že hledáte statné bojovníky.
Co se týče mojí zaopatřenosti, tak mi stačí napsat na icq a mam paladina oblečeného. Kámoš mi dluží real:p
O hře vím vše co se týče vt,UOAM,EUpdtr-Aktuálně mám problémy se zvukarnou poněvadž nemam kam dát interní a integrovka mi nefakáSad Asi budu muset zakoupit nový motherboard:p
Jináč ja jsem docela pařmen na kompu, takže hraju NFS,CS,DoTa....., ale samosebou rád plavu a jezdím na kole, jsem přeci jen turistickej tip.
Překvápka moc nemusim, ale možná vás překvapí, že ten kraft má 100 alchemy, takže se nemusíte starat kde vemu kegy:p
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 2:37 pm

Cauky Bio Cube te uz omrzelo ?? Asi si zapomnel ze za tu Rebelious Nikol te znam tez.... to si mohl vedet... Jinak to sou jako cubaci takovy ubozaci ze te posilat jako stubera?? Docela ubohy toje... a myslim ze Ledovecek je bud Mesiasovo nebo Mesiasova kamarada postava... tudis este vic ubozejsi...
Návrat nahoru Goto down
Nat

Poèet pøíspìvkù : 23

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 3:14 pm

Krakene já bych ho hned neodsuzoval. Přihláška je poměrně O.K, postavy téže.
Záleží na ostatních, já jsem pro Zkušební dobu dejme tomu týden.
Návrat nahoru Goto down
markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: wtf   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 3:29 pm

A nebude to tim ze muj kamos je vaterix, a jeste znam gobiho. Tedy asi proto si mě spojujete s Cube. Jinač jsou to moji dobří kamoší z realného života.
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 3:37 pm

no to bude tim... jo prosimte tu rebeliousku hereticku si expil od 0?? a proc zrovna my? procpak nejdes za kamosema do Cubu? a tu zvukovku budes mit cca kdy novou? cyclops
Návrat nahoru Goto down
Roni

Poèet pøíspìvkù : 3

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 4:20 pm

Ja jsem proti, nezda se mi, že někdo kdo má kamarády, ještě k tomu real v Cube, chce jít k nam. Plus k tomu ten problém s tou zvukovkou.... Než si kupiš novou desku budu mít hrbate děcka.... Pokud tady vůbec pišeš pravdu Suspect
Návrat nahoru Goto down
Nat

Poèet pøíspìvkù : 23

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 4:20 pm

JSte paranoidní lol!
Návrat nahoru Goto down
Penis
Admin

Poèet pøíspìvkù : 5

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 4:23 pm

Jsem pro vyzkoušení
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 5:24 pm

Markusi prosimte jak budes mit zvukovku napis mi.... neprijmu te driv nez uslysim tvuj hlas ok? pokud opravdu knam chces tak pockas chvilku.
Návrat nahoru Goto down
Markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: wtf   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 5:38 pm

Hoši já jsem Plzeň vaterixe znam osobně, protože jezdí jeho matka za mojí už od tý doby co u nas vaterix bydlel když mu byly 4 roky, ale on je tady jednou za 2-3 měsíce na pokec o endoru se bavíme jen když něco nevím a chci poraďit. S gobim jsem se viděl jen jednou nic proti, ale to kam půjdu do guildy je snad moje věc ne? To že mi pomáhají Cubaci když potřebuju armor... za to já nemůžu... respektive zatim mi pomáhaly s gobim jen jednou....
No jinak jsem samosebou expil Nikolku od plenek hodlám se s ní naučit PvP.
Návrat nahoru Goto down
Markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: wtf   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 5:40 pm

okej no nečekal jsem že to s tím vt berete tak vážně. Zajdu se podívat zítra do města jestli tam nemaj něco podobného co mám.
Návrat nahoru Goto down
Markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: PS:wtf   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 5:44 pm

PS: někomu vám tam asi nebude sedět, že já jsem Plzeň vypadlo mi z ruky tam dopsat, že vaterix bydlí 80km od Pilsenu...
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 6:20 pm

Jo.... jak si este vysvetlit ze tu hereticku expil Vaterix??
Návrat nahoru Goto down
Markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: f   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 7:27 pm

Tu herku jsem zakladal já na jeho acc, vím že si ji poučel do orcu (prý chtěl vidět jak vypadá) jinak já jsem mu naexpil na 15lvl zase jeho heretika jestli se ptáte o mé zkušenosti hraní, tak hrát umim... Ale až teď mi ten acc dal celej. Jesi to poexpil o 500 expu kdyz se podíval do orcaku nebo s tim někde byl je to možné, ja jsem se ho několikrát ptal proč je jinde. Tož ale jesi mi to poexpil je to možné že za to hrál koneckonců ja mám přístupy na jeho accka(rouga-poklady,rangu-taming,prista-res,train). Nehledě na to jsem chtěl dodat, že se mi nelíbí chovaní guildy cube, tak pro to se hlásím někam jinam.
Návrat nahoru Goto down
Markus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: wtf   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 7:30 pm

Jen tak bezpředmětně- nikde nikdo nepíše že když sem přišel o acc kuli neaktivitě a dostal jinej že to vadí!
Návrat nahoru Goto down
marcus
Anonymní

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: wf   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 7:48 pm

toho paldu sem expil 17/18/19/20 ama skoro 21- chodil jsem po hřbitově necro,dg bažiny,hb dg bažiny, spawn nad airmagama, vampire nad berkama, etini po ruznu
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 8:19 pm

Dobry vpoho takze zatim PRIJAT dale se uvidi podle vtcka :-) Zatim to necam otevreny
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitimeWed Feb 10, 2010 10:02 pm

Dlouho neaktivni nejevy zajem. Neprijat Locked
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Že by přihláška? Empty
PříspěvekPředmět: Re: Že by přihláška?   Že by přihláška? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Že by přihláška?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» přihláška ....
» Přihláška