Panzer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panzer

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Epocha zdatný Paladin

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Epocha

Poèet pøíspìvkù : 4

Epocha zdatný Paladin Empty
PříspěvekPředmět: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeTue Jan 26, 2010 8:54 pm

Dobrý den,mé jméno je Honza je mi téměř 20 let.
Povolání za které se k vám hlásím je paladin 22 level human.
Uo mapu a ventrilo mám.
Další postavy, jména, levely, povolání , popř. servery na kterých jste hráli
Hraju jen na Endoře skoušel sem Aurebon a Manawydan
mé další postavy co mám jsou Uzlíček firemág a Pretty Craftman craft na mining
Vaše zkušenosti s UO, vaše minulost, guildy, důvod opuštění
hraji už dlouho, moje minulost byl jsem přes půl roku v COMu pomáhal jsem to tam Dunovy rozjet ale poslední dobou to bylo strašný.Guild bylo dost např.Fénix,Templar,Hell,Pelican aj.
Váš vztah k PvP a PvM
Převážně PvM - aktivita jak kdy, hodně povinností.
Proč právě my? Co od nás čekáte, co o nás víte? Znáte tu někoho?
protože znám Sekmeta je to v poho týpek a do teď nevím proč si nás vlastně opustil.
Jste schopni se osebe postarat? (výbava, peníze)?
Tož to je docela jasný Razz
Vlastníte popř. umíte s Ventrilem, UOAM, poslední updaty hry.
Všechno vlastním.
Máte nějaké koníčky kromě UO? Čtete něco? Sportujete?
Koníčků je hodně : brusle, kolo, auto,motorka,přítelkyně,kámoši, kalby, občas posilovna aj.
Město, kde bydlite. (Třeba bude někde poblíž sraz)
Bydlím v Brně.
Něčím nás překvap.
SEM KLUK! xD[u]
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeTue Jan 26, 2010 9:03 pm

Cusik... Jaktoze newis proc sem odesel ? sem myslel ze tito rekly... a proc si odesel odnich?? co ti udelaly tak spatnyho zes je opustil ? To nemas u duna ani zadny slovo kdyz si mu pomahal to znova rozjet ? Jakoze vis jak ses vpoho typek podle odpovedi na me otazky popr to nato reknou lidi se rozhodnu zda ti dam Pro kazdopadne se stejne trosku bojim ze te poslali jako stubera doufam ze se pletu a muzu ti nadale Verit..

oMg ja myslel ze si holka... lol! affraid
Návrat nahoru Goto down
Nakken

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeTue Jan 26, 2010 9:03 pm

Jo a este dopln icq tvoje pro ostatni.
Návrat nahoru Goto down
Epocha

Poèet pøíspìvkù : 4

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeTue Jan 26, 2010 9:08 pm

Nakken napsal:
Cusik... Jaktoze newis proc sem odesel ? sem myslel ze tito rekly... a proc si odesel odnich?? co ti udelaly tak spatnyho zes je opustil ? To nemas u duna ani zadny slovo kdyz si mu pomahal to znova rozjet ? Jakoze vis jak ses vpoho typek podle odpovedi na me otazky popr to nato reknou lidi se rozhodnu zda ti dam Pro kazdopadne se stejne trosku bojim ze te poslali jako stubera doufam ze se pletu a muzu ti nadale Verit..

oMg ja myslel ze si holka... lol! affraid

Stuber nejsem toho se neboj. odesel jsem kvuli tomu ze obcas musim na brigadu nebo proste mam jinou vec na praci nez hrat Uo, byli jsme dung a ja musel odejit tommy zacal nadavat tak sem mu rekl ze nemam cas cely den hrat uo (trochu sprostěji) zabil mě olotil mě nikdo mě nebránil.Tak sem si řekl že v té bandě být nechci.tommymu sem se omluvil.S Dunem sem se rozloučil a on mě řek že mám dveře na zpět vždyx otevřenéSmile ale ja tam jit nechci kvuli Cubakům. Holka nejsem Very Happy moje icq je 297166579 xP
Návrat nahoru Goto down
Nakken

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeTue Jan 26, 2010 10:06 pm

PRO
Návrat nahoru Goto down
Nat

Poèet pøíspìvkù : 23

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeTue Jan 26, 2010 10:36 pm

PRO
Návrat nahoru Goto down
Nakken

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitimeWed Jan 27, 2010 12:34 am

PRIJAT LOCKED
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Epocha zdatný Paladin   Epocha zdatný Paladin Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Epocha zdatný Paladin
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» paladin-Lagon

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Panzer :: Přijati-
Přejdi na: