Epocha
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 21. 01. 10
| Předmět: Epocha zdatný Paladin Tue Jan 26, 2010 8:54 pm | |
| Dobrý den,mé jméno je Honza je mi téměř 20 let. Povolání za které se k vám hlásím je paladin 22 level human. Uo mapu a ventrilo mám. Další postavy, jména, levely, povolání , popř. servery na kterých jste hráliHraju jen na Endoře skoušel sem Aurebon a Manawydan mé další postavy co mám jsou Uzlíček firemág a Pretty Craftman craft na mining Vaše zkušenosti s UO, vaše minulost, guildy, důvod opuštěníhraji už dlouho, moje minulost byl jsem přes půl roku v COMu pomáhal jsem to tam Dunovy rozjet ale poslední dobou to bylo strašný.Guild bylo dost např.Fénix,Templar,Hell,Pelican aj. Váš vztah k PvP a PvMPřevážně PvM - aktivita jak kdy, hodně povinností. Proč právě my? Co od nás čekáte, co o nás víte? Znáte tu někoho?protože znám Sekmeta je to v poho týpek a do teď nevím proč si nás vlastně opustil. Jste schopni se osebe postarat? (výbava, peníze)?Tož to je docela jasný Vlastníte popř. umíte s Ventrilem, UOAM, poslední updaty hry.Všechno vlastním. Máte nějaké koníčky kromě UO? Čtete něco? Sportujete?Koníčků je hodně : brusle, kolo, auto,motorka,přítelkyně,kámoši, kalby, občas posilovna aj. Město, kde bydlite. (Třeba bude někde poblíž sraz)Bydlím v Brně. Něčím nás překvap.SEM KLUK! xD [u] | |
|
Nakken
Poèet pøíspìvkù : 58 Join date : 09. 01. 10
| Předmět: Re: Epocha zdatný Paladin Tue Jan 26, 2010 9:03 pm | |
| Cusik... Jaktoze newis proc sem odesel ? sem myslel ze tito rekly... a proc si odesel odnich?? co ti udelaly tak spatnyho zes je opustil ? To nemas u duna ani zadny slovo kdyz si mu pomahal to znova rozjet ? Jakoze vis jak ses vpoho typek podle odpovedi na me otazky popr to nato reknou lidi se rozhodnu zda ti dam Pro kazdopadne se stejne trosku bojim ze te poslali jako stubera doufam ze se pletu a muzu ti nadale Verit.. oMg ja myslel ze si holka... | |
|
Nakken
| Předmět: Re: Epocha zdatný Paladin Tue Jan 26, 2010 9:03 pm | |
| Jo a este dopln icq tvoje pro ostatni. | |
|
Epocha
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 21. 01. 10
| Předmět: Re: Epocha zdatný Paladin Tue Jan 26, 2010 9:08 pm | |
| - Nakken napsal:
- Cusik... Jaktoze newis proc sem odesel ? sem myslel ze tito rekly... a proc si odesel odnich?? co ti udelaly tak spatnyho zes je opustil ? To nemas u duna ani zadny slovo kdyz si mu pomahal to znova rozjet ? Jakoze vis jak ses vpoho typek podle odpovedi na me otazky popr to nato reknou lidi se rozhodnu zda ti dam Pro kazdopadne se stejne trosku bojim ze te poslali jako stubera doufam ze se pletu a muzu ti nadale Verit..
oMg ja myslel ze si holka... Stuber nejsem toho se neboj. odesel jsem kvuli tomu ze obcas musim na brigadu nebo proste mam jinou vec na praci nez hrat Uo, byli jsme dung a ja musel odejit tommy zacal nadavat tak sem mu rekl ze nemam cas cely den hrat uo (trochu sprostěji) zabil mě olotil mě nikdo mě nebránil.Tak sem si řekl že v té bandě být nechci.tommymu sem se omluvil.S Dunem sem se rozloučil a on mě řek že mám dveře na zpět vždyx otevřené ale ja tam jit nechci kvuli Cubakům. Holka nejsem moje icq je 297166579 xP | |
|
Nakken
| Předmět: Re: Epocha zdatný Paladin Tue Jan 26, 2010 10:06 pm | |
| | |
|
Nat
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: Epocha zdatný Paladin Tue Jan 26, 2010 10:36 pm | |
| | |
|
Nakken