| paladin-Lagon | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Faste
Poèet pøíspìvkù : 19 Join date : 19. 01. 10
| Předmět: paladin-Lagon Tue Jan 19, 2010 6:09 pm | |
| Dobry den guilde Panzer !!! Jmenuji se Tomas jsem z Brna a bude mi v kvetnu 20 let. Mel bych veliky zajem stat se cestnym clenemm vasi guildy panzer.Zajem o vasi guildu mam predevsim vasi povesti, jste normlani schopna expixi guilda a ja bych se rd stal jejim clenem. Na endore hraju teprvne chvili. Hral jsem tu jiz drive ale dvou rocnni pauza me pripravila o vecinu znalosti. Boje s PvM zvladam obstojne avsak na PvP jsem se jeste nezameril. Do guildy bych se chtel prihlasit s postavou Lagon paladin 22 skoro 23+ ork . NUTNO PODOTKNOUT ze tato postava neni od zalozeni ma. dostal jsem ji od dobreho real kamarada abych zacal znovu hrat a nemusel zakladat novou postavu jeli to ale veliky probem rad s s vasi pomoci zalozim postavuu vlastni a vyexpim ji co nejvice to pujde. V davne minulosti jsem pusobil v guildach Hell,ToS,Final,Sun,Order.Dragon,DW. Od guildy bych ocekaval dobbry pristup k eexpum nove znamosti a cest nosit teg Panzer. Jesti jseme schopny se o sebe postarat? Myslim ze urcite ano Dalsi zajmy nejamam sse esportem sem skoncil a jediny muj konicek je asi Pritelkyne Jinak vlastnim Icq,Vt i mapu icq:237910049. tot tak zrhuba vse co o sobe muzu rict pokud jsem vynechal nejakou vec rad ji doplnim. DEkuju . | |
|
| |
Nakken
Poèet pøíspìvkù : 58 Join date : 09. 01. 10
| Předmět: Re: paladin-Lagon Tue Jan 19, 2010 6:20 pm | |
| Cauves...no prihlaska je docela odflakla, jedna hrudka vedle druhy jinak jmeno tvyho kamose?? popr icq nanej... to jmeno myslim jako jmeno postav ktery vlastni ... jinak duvod odchodu z guild? co si driv hral jinak drivejsi postavy jmena vsecky co ti prosly pod rukama. | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Tue Jan 19, 2010 6:28 pm | |
| - Nakken napsal:
- Cauves...no prihlaska je docela odflakla, jedna hrudka vedle druhy jinak jmeno tvyho kamose?? popr icq nanej... to jmeno myslim jako jmeno postav ktery vlastni ... jinak duvod odchodu z guild? co si driv hral jinak drivejsi postavy jmena vsecky co ti prosly pod rukama.
Omlouvam se za diakritiku ta me nikdy moc nesla ).Jmeno Kamose Je Lucius Flavius,omlouvam se ale zz hlavvy nevim presne jmeno jeho posavy jetoo Pk rougue 37+ icq na nej je 558243767 Jmenuje se petr . Jmeno postav ktere sem vlastnil to byla drive evicka priest tu jsem po skonceni daroval kamosovi z uo.Morelo oktar paladin ,Nikolas remy air mag ale vsechno uz je pryc tudiz zadne jine acc krome lagona nevlastnim. | |
|
| |
Nat
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: paladin-Lagon Tue Jan 19, 2010 11:11 pm | |
| http://templars.php5.cz/viewtopic.php?t=295 Co nám řekneš k tomuhle, neměl by jsi aspoň dát vědět, že si podáávš přihlášku k nám? Přihláška je napsaná tak devítiletým dítětem, ne 20letým člověkem. shrneme, podtrhneme, jsem proti. | |
|
| |
Nakken
Poèet pøíspìvkù : 58 Join date : 09. 01. 10
| Předmět: Re: paladin-Lagon Tue Jan 19, 2010 11:17 pm | |
| Asi tak no... Jakoze vidim vtom velky problem. Aspon trosku kdybys daval bacha jak pises prihlasku a nepsal ji fakt jak dite, nemel prihlasku v jiny guilde, mel vlastni char, neznal Petricka....
Jsem proste PROTI | |
|
| |
Penis Admin
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 12. 01. 10
| Předmět: Re: paladin-Lagon Tue Jan 19, 2010 11:17 pm | |
| PROTI
Máš přihlášku v jiné guildě a to netolerujeme, jestliže se někam hlásíš, měl by jsi dodržet jednu přihlášku a neobepisovat všechny guildy. Další věc je ta, že tvého kamaráda známe a je to jeden z nejhorších lidí na Endoru, ukradl nám několik acc a napomáhal k vykradení našeho baráku. | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:00 am | |
| Ok Nakkenovi sem napsal dal to tdy nema cenu oduvodnovat caves | |
|
| |
Nat
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:44 am | |
| Měl by jsi alespoň malou šanci, kdby jsi nás atkhle nepodvedl, takže se příště vyvaruj u jiných guild s tímto postupem.. | |
|
| |
Twiki
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 16. 01. 10
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:54 am | |
| adepti nemaj povoleno davat Pro a Proti nebo joo? | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 1:13 am | |
| Urcite to nebylo mysleny ve zlem. Jen obycejna lidska zapoometlivost | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 1:17 am | |
| Spravidla vim Ze se to nedela a je to zakazany zapomel sem ji zrusit.U templaru trva prihlaska az 7 mesicu a na to ja nemam naladu a ani cas nebudu snat 7 esice v bance nez si parta koren precte jednu blbou prihlasku oni mu dali bymu pro chvilu by ho poznali uvideli by ze je ok as nakonec vsechno heppy dopadlo je to lehky hnedka rict nic ale zbytecne pak hrace ta hra omrzi kdyz nema guildu a jenom stoji v bance jak sulin pri svatebnii noci .... takoovy hrani me fakt nebere.... tak sem to zkusil noo mejte se | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 11:45 am | |
| Ste vsichni vvelici borci vvy bebjt na mimm miste ani nehrajete jinak se vam to zazprdeni v vgugild mluvi .. jebu vas do huby ... chtel sem bejt na vas urimnej rict vsehno na rovinu a vy si s toho hned udeate prdel ste SASSCI !!! Mluvi se vam to lehce jeno kui druhe vymrdane prihlasce pootrebvali b ste proofackovat aby ste se probrali do reality je to jenomo poodelana hra a delate jk kdkby stala celej vas zzivot asi jono :Dd dyz u tohoo sedite jk zavyslaci celej den. najdite si holky nebo se prestane mrdat doo prdele . toho coo rekl coosi ze petri a cosi bylo by mu spatne kdyby me to rekl doo oci.Nic zabaci realite rozumite jak koza petrzzeli a vite PICU a sisky . jeden to chceskkusit na rovinu slusne zaponene na jednu uchcanou phasku a hned ho zesmesnujete mrdky skurveny bych vas profackoval kkuli hre se TAKLE SRAT jeste sme to nevydel a urcite nejsu maly decko ja ale vy ze vas to tak jebe ta druha prihlaska..... Vo HOVNNO DE !!!!! | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 11:55 am | |
| Bych va tu hlasku vyskavbal do ksychtu vy mrdky urcite me nesudte ale sudte sebe vsasdim 1000 ze vvschni poslouchat metal roto ste vsicni tak vymrdani a sere te se s krzz picoviny . Mas kliku ze nejses z brna Nate Bych ti uakazal v9 lety decko bych ty tvovoje metalistkycky vlasy vythral z hlavy .... O realite asis vite peknou picu ja se narozdil od vas od 15 vychovavam sam a s stakoveje nasnobovanejch kurev coo jenom mluvivjou a vyjou PICU se me dela kurva blbe. jeslti jde kurv u rihasku u temlu ta se klidne da zzrusit jak kdyby ste to nevedeli. ale ne v ste prece jasnovedci v prdli mozna serte se dal doufam ze se rozpadnete kdby vm byllo vic jak 9 tak se neserete jjak mali jarini ale to vy urcite vite .Nema cenu vavs tady presvecovat stejnak vsechno vivte nejlip. Klidne to tady smazte stejne me nevezmete ale eza to bych vam nakopal ksychty zase ja.To je realita ne Umsrkana hra .... uli hre se tak srat to sem nevidel ani u tech 9 letYch zeptam se netere te jee 6 mozna s vama bude souhlasit zabijaci | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:08 pm | |
| Ted budete zase hazezt proti bo ste se rozbreceli | |
|
| |
Harry88
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 20. 01. 10
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:17 pm | |
| - Faste napsal:
- Ted budete zase hazezt proti bo ste se rozbreceli
Kámo ty jsi asi HUSTEJ co? Usekl bych ti kokota a narval bych tiho do huby, pak bych ti rozšlápl jednu kouli poté druhou běž si prdět takovéto sračky někam jinam HAU domluvil jsem.... | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:23 pm | |
| Nejen metalisti ale taky Teplousci aaa proto me necce sem heterous tak tojo nechaam vas at sii ty prdele melete sami na to ja nejsu jak zdravis ty poindiansku HAUK sosone | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:25 pm | |
| nechavam vas brecet by ste bez Uoo Chciply : ne fakt najdite si holku misto ultimy treba zacnete zse nastevvat ULICE tady se vypisuju zbytecne ste sascii ubreceni zdzarec | |
|
| |
Harry88
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:36 pm | |
| Mrdam vas do huby aji tebe ty 88 skurvenej nacku tebe by meli zavrit do lagru.jebat vas dohuby tady to zamcite chce mem mme z vas blit ubreceni kuli uo vtrdi borci | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:36 pm | |
| ANI BAN NA FORKO NEUMITE DAT PANZEEEEEEERRRR . | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:37 pm | |
| Puvodni guilde panzer delate jenom ostudu !!! | |
|
| |
Harry88
| |
| |
Nat
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:40 pm | |
| Já na tebe nemám slov dlouho jsem se na ventrilu takto nezasmál :D.. To, že vyrůstá,me s rodiči z nás nedělá snoby. A pokud jsi doopravdy takto hloupý, a urážíš naprosto nepodmětně, tak jsi asi pěkný chuj, buď si jist, jestli si podáš přihlášku, kamkoli, tento topic tě bude pronásledovat, neměl by jsi být hrubý na ty, ke kterým v přihlášce vzdáváš "hold" :p | |
|
| |
Harry88
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:42 pm | |
| Jinak k 88 v mém nicku nemá to nic společného stím co jsi vyblil, ale jen pouze to že je to můj ročník narození.... | |
|
| |
Faste
| Předmět: Re: paladin-Lagon Wed Jan 20, 2010 12:47 pm | |
| Ty ses Nate nejveci sasek prej pronasledovat jebu te do huby treba si to vytiskni a nelep nad poste degesu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: paladin-Lagon | |
| |
|
| |
| paladin-Lagon | |
|