Ahoj, jmenuji se Adam Horák, pocházím z města zvaném Zlín, chcete-li, Gottwaldov. Je mi 17let, a mezi mé záliby patří Hudba(Aktivně), motocykly, cyklistika, zvedání zátěže a snažím se do toho zahrnout i školu. když už jsem načal školu, tak tedy chodím již podruhé do prvního ročníku Střední odborné školy, první jsembyl na informatice, ale kvůli špatné volbě jsem přesedlal na automechanika, momentálně jezdím do Liberce až do pololetí, poté přecházím k nám do Otrokovic.(nebudu uvádět důvod, mám své osobní problémy.)
Proč jsem si vybral guildu Panzer?
Guildu panzer jsem si vybral proto, protože jsem již hodně o Vás slyšel, tedy aspoň o těch, kteří byli původními členy. Od guildy očekávám dobrý kolektiv aktivních lidí, kteří se nezaleknou ničeho, jsem hazardér.
Minulost:
Mé působení na Endoru sahá někam -2/3roky, kdy jsem si založil berka Berserk of Dark, kterého jsem prodal s myšlenkou, že přestanu hrát. O měsíc mě ovšem otrnulo a pustil jsem se opět do bouřlivého hraní, tentokrát jsemsi udělal mercenaryho jménem Rylai, toho jsem zase pro změnu smazal, neboť jsem byl vyhecován a v důsledku zápalu nervu jsem se nechal unést, lituji toho dodnes, připarvil jsem se u obou případů o zajímavé hraní. Dále jsem měl pouze napůl, aniž bych něco platil, zdůrazňuji to aniž bych něco, protože hodně lidí to obchází, měl jsme napůl zdravotní sestřičku s hráčem jménem Jura, jeto tak ty 2rokdy zpátky.
Dále jsem měl půjčeného Zofradora, Zofa totiž vůbec nebavil, alespoň tak jsem to pochopil, tak jsem za něj jednou za čas gangnul nějaké město. Guildy ve kterých jsem působil jsou Dragon Warriors, Free Spirits, CoM a Damage, kde jsem ovšem nebyl ani člen ani adept, byl jsem prostě jen takový chcete-li střep. ještě před hodinou jsem měl přihlášku u CoMu, kterou jsem ovšem zrušil, už jsem u nich byl, dlouho, a s některými se tam nemusím a s některými je mi zase fajn, nicméně nechci dělat těm lidem které jsem nezaujal dusno.
Zkušenosti:
Co se týče PvP, jde mi obstojně, GC, GH zapíjet umím. Fizzovat téže, prostě základy umím. PvM bylo mým denním chlebem v roli Mercenaryho, prošel jsem všechny dungy kromě Chrámu osudu, a Sunu 3, bohužel naposled jsem byl dungo velkých prázdninách, kvůli škole, takže te´d nevím nevím, nicméně se do toho snažím den co den dostat.
S kým vlastně k Vám chci jít? Znám od Vás někoho?
Postavu, kterou mám jako main char se jmenuje Nat, necromancerka 16level, a berserk Staflik, 12level, snažím se je hrávat 50-50, abych mohl být po ruce s každou postavou. Z guildy neznám absolutně nikoho, a doufám, že v mé budoucnosti se to napraví. jsem člověk se kterým je sranda, podržím v týmu, poradím, ale dokážu taky pěkně vypěnit, ale to fakt jen málokdy, nicméně postavy už mazat nehodlám
.
Kontakty:
Kontakt na mě je 290-901-103, VT, TS, X-Fire, UOAM vlastním, s VT bude teď trochu problém kvůli překouslému drátu od psa, do měsíce napravím.
A překvapení? pár odkazů na youtube si myslím že bude stačit
Pa..