Panzer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panzer

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Ahoj lidičkové

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Expellee

Poèet pøíspìvkù : 2

Ahoj lidičkové Empty
PříspěvekPředmět: Ahoj lidičkové   Ahoj lidičkové Icon_minitimeMon Feb 01, 2010 11:05 pm

Zdar lidičkové jakpak se máte? ....
No proč vám sem píšu tak chtěl bych k vám vstupit slibuji že nehodlám vystupit.... No jsem ze severnćh Čech moje icq je 557165826
Chtěl bych vstupit s postavou Expellee je to 10 lvl mág(drow) moje skušenosti s Uo jsou nulové ale učim se nadzvukovou rychlostí. Při pročítání Endorských stránek jsem se dozvěděl o jisté PVP lize, tak to mě určitě bude bavit... Dungy určitě taky ... No k mojim zálibám patří Holky, chlast, fotbal, hokej, nebráním se na tom fotbálku a hokeji poškádlit s fanouškama z druhého tábora:) no kdybyste ještě něco chtěli vědět tak se ptejte... Smile
Návrat nahoru Goto down
Aastraz
Anonymní

Ahoj lidičkové Empty
PříspěvekPředmět: n   Ahoj lidičkové Icon_minitimeMon Feb 01, 2010 11:07 pm

PROTI ! kecam PRO :oP
Návrat nahoru Goto down
Nata
Anonymní

Ahoj lidičkové Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ahoj lidičkové   Ahoj lidičkové Icon_minitimeMon Feb 01, 2010 11:23 pm

Jaké právo ti dává astrai hlasovat?, neberu tvuj has v potaz.. pro, prima kluk..
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

Ahoj lidičkové Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ahoj lidičkové   Ahoj lidičkové Icon_minitimeTue Feb 02, 2010 1:07 am

Prijat Locked
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Ahoj lidičkové Empty
PříspěvekPředmět: Re: Ahoj lidičkové   Ahoj lidičkové Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Ahoj lidičkové
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Panzer :: Přijati-
Přejdi na: