Panzer
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Panzer

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Zdravim vas vsechny

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
papouch20

Poèet pøíspìvkù : 5

Zdravim vas vsechny Empty
PříspěvekPředmět: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 3:27 pm

Zdravim vsechny chlapy !!
Tak jak zacit jsem normalni clovicek(slecna)z Prahy jmenuju se Ladka vek vam rikat nebu pokud to nejak vyrazne nevadi Laughing ale podle toho co jsem cetla tak jsem starsi nez vetsina z vas.UO hraji uz tak 5 let co se tyka postav mam temer vsechny vetsina znich je kolem 20lvl nejradeji mam herku a druida ale taky casto pouzivam palacha co se vaze k PvP tak to ja moc nemusim ventrino nemam ale asi by nebyl problem si ho sehnat. Jinak pracuji v soukrome pocitacove firme.Proc zrovna kvam slysela jsem toho o vas dost a podle lidi jste fajn parta.Byla jsem u Fenixu ale dost se tam zmenily lidi tak jsem odesla.U vas znam Horyho name spolu baracek.A co se tyce zda se o sebe postaram tak ano uplne bez problemu!

Tak doufam ze mou prihlasku zvazite
P.S: moje icq je 211493071

Ladka Razz
Návrat nahoru Goto down
Nat

Poèet pøíspìvkù : 23

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 3:55 pm

Nejsem proti, uvidíme co řeknou ostatní
Návrat nahoru Goto down
Finezt

Poèet pøíspìvkù : 1

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 4:39 pm

Nick na fórku sedí, sedí i postavy, sedí i s těma počítačema, jen mi nesedí pohlaví .. tady máte odkaz, kvůli čemu už může být velká nedůvěra

http://pytlici.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=194
Návrat nahoru Goto down
Nat

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 4:46 pm

Hm, tak toj kruté, připadám si jako krypl Very Happy. Dík.
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 4:56 pm

Jsem docela PRO podle toho co rikal hory budu verit. Aneb nehledas mladeho zajicka? :-)
Návrat nahoru Goto down
papouch20

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 4:59 pm

Finezt napsal:
Nick na fórku sedí, sedí i postavy, sedí i s těma počítačema, jen mi nesedí pohlaví .. tady máte odkaz, kvůli čemu už může být velká nedůvěra

http://pytlici.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=194

to byla prihlaska manzela a je protoze dlouho pak nehral a nerekl mi to
Návrat nahoru Goto down
papouch20

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 5:03 pm

Nakken napsal:
Jsem docela PRO podle toho co rikal hory budu verit. Aneb nehledas mladeho zajicka? :-)
jak mladej zajicek jsi ?
Návrat nahoru Goto down
Nat

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 5:06 pm

papouch20 napsal:
Nakken napsal:
jak mladej zajicek jsi ?

Very Happy:D prosimtě dyť je to ještě štěně Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Harry88

Poèet pøíspìvkù : 10

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 5:37 pm

Hm, extra by mě zajímal ten věk… Vím z etického hlediska nic moc, ale když už máme spolu trávit volný čas… Smile
Návrat nahoru Goto down
papouch20

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 7:42 pm

Harry88 napsal:
Hm, extra by mě zajímal ten věk… Vím z etického hlediska nic moc, ale když už máme spolu trávit volný čas… Smile
jsem 84 rocnik staci ale neslusi se to
Návrat nahoru Goto down
Harry88

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 9:24 pm

papouch20 napsal:
Harry88 napsal:
jsem 84 rocnik staci ale neslusi se to
jistě že se to nesluší, ale alespoň mám jasno.. Smile

PS: Pěkné číslo .. Smile
Návrat nahoru Goto down
Harry88

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 9:28 pm

Jo ještě jedna otázečka. Tvůj nick Papouch nemá to něco společného s Růží?Smile
Návrat nahoru Goto down
papouch20

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 9:39 pm

ne nic to stim spolecnyho nema to zakladal manzel
Návrat nahoru Goto down
Harry88

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 10:19 pm

papouch20 napsal:
ne nic to stim spolecnyho nema to zakladal manzel
ok super takže ja jsem pro:) i když můj hlásek je uplně malilinkaťoučkej:)
Návrat nahoru Goto down
Nakken

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitimeThu Jan 21, 2010 10:33 pm

Prijata... pubertaci se hodej locked Laughing
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Zdravim vas vsechny   Zdravim vas vsechny Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zdravim vas vsechny
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Panzer :: Přijati-
Přejdi na: